तेरा भगत बुलावे से लिरिक्स हिंदी में (Tera Bhagat Bulawe Se Lyrics in Hindi)
आजा बाला जी हनुमान तने तेरे भगत भुलावे से.
कलयुग अपना जोर जमावे,
आलास ने मानव चावे,
हो रहा खुदगरजी इंसान तने तेरे भगत भुलावे से.
आजा बाला जी हनुमान तने तेरे भगत भुलावे से.
ऐसा टाइम आ गया गन्दा,
मोह माया में फस गया बंदा,
ना रहा भक्ति में ध्यान तने तेरे भक्त भुलावे से,
आजा बाला जी हनुमान तने तेरे भगत भुलावे से.
धर्म कर्म का बोल नहीं से,
झूठी और बेईमान सही से,
जिनकी ऊंची होर रही शान तने तेरे भक्त भुलावे से,
आजा बाला जी हनुमान तने तेरे भगत भुलावे से.
केहड़ी कर्मवीर ने सारी,
मरघट ऊचा जा बलकारी,
काटे शुभम के कास्ट सारे तने तेरे भक्त भुलावे से,
आजा बाला जी हनुमान तने तेरे भगत भुलावे से.
आजा बाला जी हनुमान तने तेरे भगत भुलावे से.
तेरा भगत बुलावे से लिरिक्स अंग्रेजी में (Tera Bhagat Bulawe Se Lyrics in English)
aaja baala ji hanuman tane tere bhagat bhulaave se.
kalayug apana jor jamaave,
aalaas ne maanav chaave,
ho raha khudagaraji insaan tane tere bhagat bhulaave se.
aaja baala ji hanuman tane tere bhagat bhulaave se.
aisa taaim a gaya ganda,
moh maaya me phas gaya banda,
na raha bhakti me dhayaan tane tere bhakt bhulaave se,
aaja baala ji hanuman tane tere bhagat bhulaave se.
dharm karm ka bol nahi se,
jhoothi aur beeemaan sahi se,
jinaki oonchi hor rahi shaan tane tere bhakt bhulaave se,
aaja baala ji hanuman tane tere bhagat bhulaave se.
kehadi karmaveer ne saari,
marghat oocha ja balakaari,
kaate shubham ke kaast saare tane tere bhakt bhulaave se,
aaja baala ji hanuman tane tere bhagat bhulaave se.
aaja baala ji hanuman tane tere bhagat bhulaave se.
और मनमोहक भजन :-
- ढोल नगारा बाजे
- मेरे हनुमान आए हैं
- संकटमोचन जग में कहता है जो
- बजरंग बाला तूने मुझे तर दिया
- बालाजी का सुन्दर नजारा
- माँ अंजनी के लाला
- पवन पुत्र हनुमान
- मेहंदीपुर मंदिर में लावे मार डटके
- तुम याद करो अपना वो बालपन
- प्यारा बजरंगी
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।