Current Date: 29 Jan, 2025

सरकार लिरिक्स (Sarkar Lyrics)

- Samar Singh & Khushbu Tiwari KT


सरकार लिरिक्स हिंदी में (Sarkar Lyrics In Hindi)

रोक के रहिये खड़ा बड़ा ना जानतारा का 
हई केकर लवर ना पहचानतारा का
साथ बानी त बूझिये जनि बेकार हई रे 
माफिया भी मांगले ले माफ़ी 
हम इहा के सरकार हई रे
 
मुहवेसे बोले के बा बोल दा कुछ अउर हो 
कुछ दिन में कहब की तहरे बलिया मऊ ह 
जिला के छोड़ स्टेटवे हमार ह 
चारो और फइलल हथियार के व्यापार ह 
कारनामा के बारे में जानो 
शिकारी हइए बूझिए ना शिकार हए रे 
माफिया भी मांगले ले माफ़ी 
हम इहा के सरकार हई रे 
जहा जाओगे हमे पावोगे , 
बनबा नेता
 
फेकतारा खली की साचो भवकाल  बा 
यादव राज जइसन का तोहरो ख्याल बा 
अरे हमारे नमावे काफी है 
सोच से बड़ा तोर हमार काम रे 
गूगल पर सर्च कर समर सिंह के नाम रे 
सबसे खतरनाक हथियार हई रे 
माफिया भी मांगले ले माफ़ी 
हम इहा के सरकार हई रे

सरकार लिरिक्स हिंदी में (Sarkar Lyrics In English)

Rok Ke Rahiye Khada Bada Na Janatara Ka
Hee Kekar Lover Na Pahachanatara Ka
Saath Baani Ta Bujhiye Jani Bekaar Hai Re
Mafia Bhi Mangale Le Maafi
Ham Iha Ke Sarkar Hai Re
 
Muhwese Bole Ke Ba Bol Da Kuch Aur Ho
Kuch Din Mein Kahab Ki Tahre Baliya Mau Ho
Jila Ke Chhod Stateve Hamaar H
Charo Aur Phailal Hathiyaar Ke Vyapaar H
Karanama Ke Baare Mein Jaano
Shikari Haiye Bujhiye Na Shikaar Hae Re
Mafia Bhi Mangale Le Maafi
Ham Iha Ke Sarkar Hai Re
Jaha Jaoge Hame Paavoge,
Banba Neta
 
Fekatara Khali Ki Saacho Bhavakaal Ba
Yadav Raj Jaisan Ka Toharo Khyaal Ba
Are Hamaare Namaave Kaafi Hai
Soch Se Bada Tor Hamaar Kaam Re
Google Par Search Kar Samar Singh Ke Naam Re
Sabse Khatarnaak Hathiyaar Hai Re
Mafia Bhi Mangale Le Maafi
Ham Iha Ke Sarkar Hai Re

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।