निमिया के डार लिरिक्स हिंदी में (Nimiya Ke Daar Lyrics in Hindi)
निमिया के डाढ़ मईया लावेली झुलुहवा हो की झूली रे झूली ना
निमिया के डाढ़ मईया लावेली झुलुहवा हो की झूली रे झूली ना
हो की झूली रे झूली ना
की मईया मोरी गावेली गीतियाँ हो की झूली रे झूली ना
झूलत झूलत माई के लगली पियसिया की चली रे गईली ना
झूलत झूलत माई के लगली पियसिया की चली रे गईली ना
मलहोरिया दुवरिया मईया चली रे गईली ना
मलहोरिया दुवरिया मईया चली रे गईली ना
सुतल बाड़ू की जागल ऐ मलिनिया हो की बून्द एक ना
सुतल बाड़ू की जागल ऐ मलिनिया हो की बून्द एक ना
हमके पनिया पियाई द मालिन बून्द एक ना
कईसे के पनिया पियाई ऐ सितली मईया मोरे गोदिया
कईसे के पनिया पियाई ऐ सितली मईया मोरे गोदिया
हो की मोरे गोदिया
बाड़े बलका नादान मईया मोरे गोदिया
बाड़े बलका नादान मईया मोरे गोदिया
बलका सुता द मालिन सोने के खटोलवा की बून्द एक ना
बलका सुता द मालिन सोने के खटोलवा की बून्द एक ना
हो की बून्द एक ना
हमके पनिया पियाई दs मालिन बून्द एक ना
बलका सुतवली मालिन सोने के खटोलवा की बून्द एक ना
बलका सुतवली मालिन सोने के खटोलवा की बून्द एक ना
हो की बून्द एक ना
मईया के पनिया पियवली मालिन बून्द एक ना
जईसे जईसे मालिन तू हमके जुड़ववलु की ओईसे ओईसे ना
जईसे जईसे मालिन तू हमके जुड़ववलु की ओईसे ओईसे ना
हो की ओईसे ओईसे ना
तोहार बलका जुड़ास मालिन ओईसे ओईसे ना
तोहार मालिया जुडास मालिन ओईसे ओईसे ना
निमिया के डाढ़ मईया लावेली झुलुहवा हो की झूली रे झूली ना
हो की झूली रे झूली ना
की मईया मोरी गावेली गीतियाँ हो की झूली रे झूली ना
निमिया के डार लिरिक्स अंग्रेजी में (Nimiya Ke Daar Lyrics in English)
Nimiyaa ke ḍaadh maiiyaa laavelii jhuluhavaa ho kii jhuulii re jhuulii naa
Nimiyaa ke ḍaadh maiiyaa laavelii jhuluhavaa ho kii jhuulii re jhuulii naa
Ho kii jhuulii re jhuulii naa
Kii maiiyaa morii gaavelii giitiyaan ho kii jhuulii re jhuulii naa
Jhuulat jhuulat maaii ke lagalii piyasiyaa kii chalii re gaiilii naa
Jhuulat jhuulat maaii ke lagalii piyasiyaa kii chalii re gaiilii naa
Malahoriyaa duvariyaa maiiyaa chalii re gaiilii naa
Malahoriyaa duvariyaa maiiyaa chalii re gaiilii naa
Sutal baaduu kii jaagal ai maliniyaa ho kii buund ek naa
Sutal baaduu kii jaagal ai maliniyaa ho kii buund ek naa
Hamake paniyaa piyaaii d maalin buund ek naa
Kaiise ke paniyaa piyaaii ai sitalii maiiyaa more godiyaa
Kaiise ke paniyaa piyaaii ai sitalii maiiyaa more godiyaa
Ho kii more godiyaa
Baade balakaa naadaan maiiyaa more godiyaa
Baade balakaa naadaan maiiyaa more godiyaa
Balakaa sutaa d maalin sone ke khaṭolavaa kii buund ek naa
Balakaa sutaa d maalin sone ke khaṭolavaa kii buund ek naa
Ho kii buund ek naa
Hamake paniyaa piyaaii das maalin buund ek naa
Balakaa sutavalii maalin sone ke khaṭolavaa kii buund ek naa
Balakaa sutavalii maalin sone ke khaṭolavaa kii buund ek naa
Ho kii buund ek naa
Maiiyaa ke paniyaa piyavalii maalin buund ek naa
Jaiise jaiise maalin tuu hamake judavavalu kii oiise oiise naa
Jaiise jaiise maalin tuu hamake judavavalu kii oiise oiise naa
Ho kii oiise oiise naa
Tohaar balakaa judaas maalin oiise oiise naa
Tohaar maaliyaa juḍaas maalin oiise oiise naa
Nimiyaa ke ḍaadh maiiyaa laavelii jhuluhavaa ho kii jhuulii re jhuulii naa
Ho kii jhuulii re jhuulii naa
Kii maiiyaa morii gaavelii giitiyaan ho kii jhuulii re jhuulii naa
और मनमोहक भजन :-
- महाकाली मंत्र
- आज तेरा जगराता मेरी माँ
- अपने भगत का कर दे तू हिसाब बालाजी
- आज मैया के जागरण की रात आयी है
- ओ माँ तुझे ढूंढू आज कहा
- मैया जी मेरी दांव पर लगी है जान
- प्रेम तुमसे किया
- मेरी लाज रखना
- मैया नवरात्रों में जब धरती पे आती है
- माँ का आह्वान
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।