Current Date: 22 Dec, 2024

म्हारे सिर पर है बाबा जी रो हाथ लिरिक्स (Mhare Sir Par Hai Babaji Ro Hath Lyrics)

- Sanju Sharma


म्हारे सिर पर है बाबा जी रो हाथ लिरिक्स हिंदी में (Mhare Sir Par Hai Babaji Ro Hath Lyrics In Hindi)

म्हारे सिर पर है,
बाबा जी रो हाथ,
खाटु वाले रो हाथ,
कोई तो म्हारो कई करसी ||
 
जे कोई म्हारे श्याम धणी ने,
साँचे मन से ध्यावे
काल कपाल भी साँवरिये के,
भगता से घबरावे,
जे कोई पकड़्यो है,
बाबा जी रो हाँथ
कोई तो बाको कई करसी,
म्हारे सिर पर हैं,
बाबा जी रो हाथ,
कोई तो म्हारो कई करसी ||
 
जो आपे बिस्वास करे वो,
खूंटी ताण के सोवे,
बठे प्रवेश करे ना कोई,
बाल ना बांको होवे,
जाके मन में नहीं है विस्वास,
बाको तो बाबो कई करसी,
म्हारे सिर पर हैं,
बाबा जी रो हाथ,
कोई तो म्हारो कई करसी ||
 
कलयुग को यो देव बड़ो,
दुनिया में नाम कमायो,
जद जद भीड़ पड़ी भगता पर,
दौड्यो दौड्यो आयो,
यो तो घट घट की जाणे सारी बात,
कोई तो म्हारो कई करसी,
म्हारे सिर पर हैं,
बाबा जी रो हाथ,
कोई तो म्हारो कई करसी ||
 
म्हारे सिर पर है,
बाबा जी रो हाथ,
खाटु वाले रो हाथ,
कोई तो म्हारो कई करसी ||

म्हारे सिर पर है बाबा जी रो हाथ लिरिक्स अंग्रेजी में (Mhare Sir Par Hai Babaji Ro Hath Lyrics In English)

Mhaare Sir Par Hai,
Baba Ji Ro Haath,
Khaatu Waale Ro Haath,
Koi To Mhaaro Kai Karsee ||
 
Je Koi Mhaare Shyaam Dhanee Ne,
Saanche Mann Se Dhyaave
Kaala Kapal Bhi Saanwariye Ke,
Bhagta Se Ghabraave,
Je Koi Pakadyo Hai,
Baba Ji Ro Haath
Koi To Baako Kai Karsee,
Mhaare Sir Par Hai,
Baba Ji Ro Haath,
Koi To Mhaaro Kai Karsee ||
 
Jo Aape Biswaas Kare Vo,
Khoonti Taan Ke Sove,
Bathe Pravesh Kare Na Koi,
Baal Na Baanko Hove,
Jaake Mann Mein Nahin Hai Biswaas,
Baako To Baabo Kai Karsee,
Mhaare Sir Par Hai,
Baba Ji Ro Haath,
Koi To Mhaaro Kai Karsee ||
 
Kalyug Ko Yo Dev Bado,
Duniya Mein Naam Kamaayo,
Jad Jad Bheed Padi Bhagta Par,
Dodyo Dodyo Aayo,
Yo To Ghat Ghat Ki Jaane Saari Baat,
Koi To Mhaaro Kai Karsee,
Mhaare Sir Par Hai,
Baba Ji Ro Haath,
Koi To Mhaaro Kai Karsee ||
 
Mhaare Sir Par Hai,
Baba Ji Ro Haath,
Khaatu Waale Ro Haath,
Koi To Mhaaro Kai Karsee ||

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।