Current Date: 22 Dec, 2024

मेरे खटक लाग गी तेरी (Mere Khatak Lag Gi Teri)

- Neeraj Sharma


मेरे खटक लाग गी तेरी लिरिक्स हिंदी में (Mere Khatak Lag Gi Teri Lyrics in Hindi)

बाबा अर्जी सुन ले मेरी,
मेरे खटक लाग गई तेरी,
बाबा बाला जी दया करिये अंजनी लाला जी


तेरे दर्शन करना चाहु सु,
सच्चा ध्यान जमाऊ सु,
महलो हनुमत जाऊ सु,
एह बाला जी दया करिये अंजनी लाला जी

जब आउ तेरे भवन में हो,
अरे बस या से नैनं में हो,
हे राजी होजा मन में हो,
सब ढाला जी दया करिये अंजनी लाला जी

तेरा बाल रूप मने भा गया हो,
तेरे घाटे में मैं आ गया हो,
मन भनिया का सुख लगाए हो,
एह बाला जी दया करिये अंजनी लाला जी

मने जीते लागे प्यारा से,
दुनिया में एक सहारा से,
भगता में भगत यु न्यारा एह,
एह बाला जी दया करिये अंजनी लाला जी

बाबा अर्जी सुन ले मेरी,
मेरे खटक लाग गई तेरी,
बाबा बाला जी दया करिये अंजनी लाला जी

मेरे खटक लाग गी तेरी लिरिक्स अंग्रेजी में (Mere Khatak Lag Gi Teri Lyrics in English)

baaba arji sun le meri,
mere khatak laag gi teri,
baaba baala ji daya kariye anjani laala jee


tere darshan karana chaahu su,
sachcha dhayaan jamaaoo su,
mahalo hanumat jaaoo su,
eh baala ji daya kariye anjani laala jee

jab aau tere bhavan me ho,
are bas ya se nainan me ho,
he raaji hoja man me ho,
sab dhaala ji daya kariye anjani laala jee

tera baal roop mane bha gaya ho,
tere ghaate me maina gaya ho,
man bhaniya ka sukh lagaae ho,
eh baala ji daya kariye anjani laala jee

mane jeete laage pyaara se,
duniya me ek sahaara se,
bhagata me bhagat yu nyaara eh,
eh baala ji daya kariye anjani laala jee

baaba arji sun le meri,
mere khatak laag gi teri,
baaba baala ji daya kariye anjani laala jee

और मनमोहक भजन :-

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।