Current Date: 23 Jan, 2025

कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आणो है (Kirtan Ki Hai Raat Baba)

- Jaya Kishori


कीर्तन की है रात,
बाबा आज थाने आणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात ||

दरबार साँवरिया,
ऐसो सज्यो प्यारो,
दयालु आपको,
सेवा में साँवरिया,
सगला खड़ा डीके,
हुकुम बस आपको,
सेवा में थारी,
सेवा में थारी,
म्हाने आज बिछ जाणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात ||

कीर्तन की है तैयारी,
कीर्तन करा जमकर,
प्रभु क्यूँ देर करो,
वादों थारो दाता,
कीर्तन में आणे को,
घणी क्यूँ देर करो,
भजना सू थाणे,
भजना सू थाणे,
ओ बाबा आज रिझाणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात ||

जो कुछ बण्यो म्हासु,
अर्पण प्रभु सारो,
प्रभु स्वीकार करो,
नादान सू गलती,
होती ही आई है,
प्रभु मत ध्यान धरो,
नंदू साँवरिया,
नंदू साँवरिया,
थारो दास पुराणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात ||

कीर्तन की है रात,
बाबा आज थाने आणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात ||

 

keertan kee hai raat,
baaba aaj thaane aano hai,
thaane kol nibhaano hai,
keertan kee hai raat ||

darabaar saanvariya,
aiso sajyo pyaaro,
dayaalu aapako,
seva mein saanvariya,
sagala khada deeke,
hukum bas aapako,
seva mein thaaree,
seva mein thaaree,
mhaane aaj bichh jaano hai,
thaane kol nibhaano hai,
keertan kee hai raat ||

keertan kee hai taiyaaree,
keertan kara jamakar,
prabhu kyoon der karo,
vaadon thaaro daata,
keertan mein aane ko,
ghanee kyoon der karo,
bhajana soo thaane,
bhajana soo thaane,
o baaba aaj rijhaano hai,
thaane kol nibhaano hai,
keertan kee hai raat ||

jo kuchh banyo mhaasu,
arpan prabhu saaro,
prabhu sveekaar karo,
naadaan soo galatee,
hotee hee aaee hai,
prabhu mat dhyaan dharo,
nandoo saanvariya,
nandoo saanvariya,
thaaro daas puraano hai,
thaane kol nibhaano hai,
keertan kee hai raat ||

keertan kee hai raat,
baaba aaj thaane aano hai,
thaane kol nibhaano hai,
keertan kee hai raat ||

अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।