जीमो जीमो सालासर हनुमान लिरिक्स हिंदी में (Jeemo Jeemo Salaser Hanuman Lyrics in Hindi)
जीमो जीमो सालासर हनुमान भगत ल्यायो चूरमो,
कईया ने भायो खोपरों कईया ने भायो सिरों,
भायो कईया ने छप्पन पकवान थाने तो भायो रे चूरमो
भांत भांत का मेवा घाल्या घाल्यो देसी घी,
पड़ग्या पड़ग्या फीका सगळा मिस्ठान
अईया को बणायो चूरमो....
थे मन की आस पुगाई जी थारी सवामणी करवाई जी,
राखो टाबरा को थे तो सदा मान ल्याकार चढ़ायो चूरमो
बल बुद्धि का भंडार बालाजी थे हो तारणहार,
सरल चरणा में रवे नित ध्यान लख्खा ने गायो चूरमो
जीमो जीमो सालासर हनुमान लिरिक्स अंग्रेजी में (Jeemo Jeemo Salaser Hanuman Lyrics in English)
jeemo jeemo saalaasar hanuman bhagat lyaayo chooramo
keeya ne bhaayo khoparon keeya ne bhaayo siron,
bhaayo keeya ne chhappan pakavaan thaane to bhaayo re chooramo
bhaant bhaant ka meva ghaalya ghaalyo desi ghi,
padagya padagya pheeka sagala misthaan
aeeya ko banaayo chooramo...
the man ki aas pugaai ji thaari savaamani karavaai ji,
raakho taabara ko the to sada maan lyaakaar chadahaayo chooramo
bal buddhi ka bhandaar baalaaji the ho taaranahaar,
saral charana me rave nit dhayaan lakhkha ne gaayo chooramo
jeemo jeemo saalaasar hanuman bhagat lyaayo chooramo
और मनमोहक भजन :-
- अंजनी के दुलारे
- मेरे बाला मेरा गुजारा तेरे हाथ है
- ध्यान करूँ बजंगबली
- मन्ने दर्शन देदे एक बार बाबा
- वो हनुमान है
- तन पे सिंदूरी चोला
- लंका में कूद गया बजरंगी बाला
- भक्तों का रखवाला
- मेहंदीपुर सालासर धाम दोनों अमर
- म्हारे मन मंदिर में
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।