डारो डारो री रंग बनवारी पे लिरिक्स हिंदी में (Daaro Daaro Ree Rang Banwari Pe Lyrics in Hindi)
डारो डारो री रंग बनवारी पे,
डारो डारो री।
डारो डारो री रंग बनवारी पै,
डारो डारो री।
हां वारे रसिया,
ओ वारे रसिया,
डारों डारो री रंग बनवारी पै,
डारो डारो री।
कृष्ण जी का प्यारा भजन: बांके बिहारी से प्यार है
छीन लो याकि लकुटी कमरिया,
इसे ले चलो ऊँची अटारी पे,
डारो डारो री,
डारों डारो री रंग बनवारी पै,
डारो डारो री।
नारायण फिर बलि बलि जाओ,
श्याम राधिका प्यारी पै,
डारो डारो री,
डारों डारो री रंग बनवारी पै,
डारो डारो री।
बिहारी जी का मधुर भजन: वृन्दावन के ओ बांके बिहारी
कारे को लाल बनाय गई रे,
गोरी बरसाने वाली,
बरसाने वाली,
गोरी बरसाने वारी,
कारे को लाल बनाय गई रे,
गोरी बरसाने वाली।
छीन मुकुट, सिर धरी रे चंद्रिका,
और गुलचा गाल लगाए गयी रे
गोरी बरसाने वाली,
कारे को लाल बनाय गई रे,
गोरी बरसाने वाली।
लगन तुमसे लगा बैठे
पावों में पायल नैनों में कर्ज्रा,
बिंदिया भाल लगाय गई रे,
गोरी बरसाने वाली,
कारे को लाल बनाय गई रे,
गोरी बरसाने वाली।
डारो डारो री रंग बनवारी पे लिरिक्स अंग्रेजी में (Daaro Daaro Ree Rang Banwari Pe Lyrics in English)
Daaro Daaro Ri Rang Banwari Pe,
Daaro Daaro Ree.
Daaro Daaro Ree Rang Banwari Pe,
Daaro Daaro Ree.
Haan Vaare Rasiya,
O Vaare Rasiya,
Daaron Daaro Ree Rang Banwari Pe,
Daaro Daaro Ree.
Lovely hymn of Krishna ji: Banke Bihari Se Pyar Hai
Chheen Lo Yaaki Lakutee Kamariya,
Ise Le Chalo Oonchee Ataaree Pe,
Daaro Daaro Ree,
Daaron Daaro Ree Rang Banwari Pe,
Daaro Daaro Ree.
Naaraayan Phir Bali Bali Jao,
Shyaam Raadhika Pyaaree Pai,
Daaro Daaro Ree,
Daaron Daaro Ree Rang Banwari Pe,
Daaro Daaro Ree.
Sweet hymn of Bihari ji: Vrindavan Ke O Banke Bihari
Kaare Ko Laal Banaay Gaee Re,
Goree Barasaane Vaalee,
Barasaane Vaalee,
Goree Barasaane Vaaree,
Kaare Ko Laal Banaay Gaee Re,
Goree Barasaane Vaalee.
Chheen Mukut, Sir Dharee Re Chandrika,
Aur Gulacha Gaal Lagae Gayee Re
Goree Barasaane Vaalee,
Kaare Ko Laal Banaay Gaee Re,
Goree Barasaane Vaalee.
Lagan Tumse Laga Baithe
Paavon Mein Paayal Nainon Mein Karjra,
Bindiya Bhaal Lagaay Gaee Re,
Goree Barasaane Vaalee,
Kaare Ko Laal Banaay Gaee Re,
Goree Barasaane Vaalee.
और भी मनमोहक भजन, आरती, वंदना, चालीसा, स्तुति :-
- श्याम संग होली खेलूंगी
- श्याम तेरे मंदिर में
- मैं ना ना करती हार गई रंग डार गयो
- रंगीलो रंग डार गयो
- डारो डारो री रंग बनवारी पै
- भर पिचकारी मारी है
- मारो भर भर पिचकारी
- सांवरिया आपा होली तो खेला रे
- होली खेल रहे बांके बिहारी
- चलो री सखी फाल्गुन फ़ाग मनाने
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।