बाला जी संकट काटे लिरिक्स हिंदी में (Balaji Sankat Kaate Lyrics in Hindi)
बाला जी संकट काटे म्हणे मेहंदीपुर में देख लिया
शरद भाव दिखा देने जो लड्डू खाते छोटे छोटे,
जो काया में लौट गया ऊके संकट काटे जा मोटे गेर गेर मंदिर में बाबा घने मारते से सोटे
दुखिया ने खुशिया बांटे मने मेहंदीपुर में देख लिया,
बाला जी संकट काटे म्हणे मेहंदीपुर में देख लिया
स्व पांच रुप्पे में बाबा काम करे लाखा सा,
प्रेत राज का आंगन देखे करदे काम सुरखा सा,
संकट जीते नाड तोड़ और तोड़ लावे से हाथा सा,
सब के दिल ने वो ढाँटे मने मेहंदीपुर में देख लिया,
बाला जी संकट काटे म्हणे मेहंदीपुर में देख लिया
चकर लगा के स्वाधी के संकट केसी खेले गा,
जलेबी का भोग लगा दे घना कष्ट न जिले गा,
किरपा हो मेरे बाबा की अपनी शरण में ले ले गा,
बाबा किसे न डांटे मैंने मेहंदीपुर में देखलिया,
बाला जी संकट काटे म्हणे मेहंदीपुर में देख लिया
सो दास भगत पे राजी से दुनिया के कष्ट मिटावे रे,
उसने देदो लाडू बाबा जो भी शरण में जावे से,
वो न बोले दुनिया कैसे दुनिया अंदाजा लगावे से,
सब अपना मतलब काटे मैंने मेहंदीपुर में देखलिया,
बाला जी संकट काटे म्हणे मेहंदीपुर में देख लिया
बाला जी संकट काटे म्हणे मेहंदीपुर में देख लिया
बाला जी संकट काटे लिरिक्स अंग्रेजी में (Balaji Sankat Kaate Lyrics in English)
baala ji sankat kaate mhane mehandeepur me dekh liyaa
sharad bhaav dikha dene jo laddoo khaate chhote chhote,
jo kaaya me laut gaya ooke sankat kaate ja mote ger ger mandir me baaba ghane maarate se sote
dukhiya ne khushiya baante mane mehandeepur me dekh liya,
baala ji sankat kaate mhane mehandeepur me dekh liyaa
sv paanch ruppe me baaba kaam kare laakha sa,
pret raaj ka aangan dekhe karade kaam surkha sa,
sankat jeete naad tod aur tod laave se haatha sa,
sab ke dil ne vo dhaante mane mehandeepur me dekh liya,
baala ji sankat kaate mhane mehandeepur me dekh liyaa
chakar laga ke svaadhi ke sankat kesi khele ga,
jalebi ka bhog laga de ghana kasht n jile ga,
kirapa ho mere baaba ki apani sharan me le le ga,
baaba kise n daante mainne mehandeepur me dekhaliya,
baala ji sankat kaate mhane mehandeepur me dekh liyaa
so daas bhagat pe raaji se duniya ke kasht mitaave re,
usane dedo laadoo baaba jo bhi sharan me jaave se,
vo n bole duniya kaise duniya andaaja lagaave se,
sab apana matalab kaate mainne mehandeepur me dekhaliya,
baala ji sankat kaate mhane mehandeepur me dekh liyaa
baala ji sankat kaate mhane mehandeepur me dekh liyaa
और मनमोहक भजन :-
- मैं हु किस्मत की मारी
- बालाजी तेरी जोत जगाई
- चर्चे मेहंदीपुर दरबार के
- जनमदिन बाबा का
- ओ सालासर वाले मैं तेरा होगया
- एक छोटे से गांव में
- सिया राम के काज सँवारे
- आओ बजरंगी तुम्हे भगतों ने पुकारा
- बालाजी घुमावे सोटा
- सारा खेल तमाशा है एक बानर की पूंछ का
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।