बालाजी चाला पाड़ दे लिरिक्स हिंदी में (Balaji Chala Fad De Lyrics in Hindi)
बालाजी चाला पाड़ दे काढ़ के भूत लुगाइयों के लोगों में बांड़ दें
सारा घर का काम करू मिलै फेर भी बदनामी,
सुसरा तो मेरा नु कह सै या बोलै मेरे स्याहमी,
ऐसा झाड़ा मार दे
काढ़ के भूत लुगाइयां के लोगों में बांड़ दें
बालाजी चाला पाड़ दे...
तेरे नाम की ज्योत जगाई पेशी आवै सै
शयाने भूतों की बाबा ना पार बसावै सै
इनका ब्योत बिगाड़ दे
काढ़ के भूत लुगाइयों के लोगों में बांड़ दें
बालाजी चाला पाड़ दे...
संकट बैरी जोर अजमावै मैं दुख पाई हो
तेरे भवन में बाला जी मन्ने मर्जी लाई हो
दो ये सोटे गाड दे
काढ़ के भूत लुगाइयों के बाड़ दे
बालाजी चाला पाड़ दे...
अशोक भगत ने बालाजी बस तेरा सहारा सै
लाल लंगोटे वाले आजा जग दुख पा रह्या सै
दुख बच्च्या का झाड़ दे
काढ़ के भूत लुगाईया के लोगों में बाड़ दे
बालाजी चाला पाड़ दे...
बालाजी चाला पाड़ दे काढ़ के भूत लुगाइयों के लोगों में बांड़ दें
बालाजी चाला पाड़ दे लिरिक्स अंग्रेजी में (Balaji Chala Fad De Lyrics in English)
baalaaji chaala paad de kaadah ke bhoot lugaaiyon ke logon me baand den
saara ghar ka kaam karoo milai pher bhi badanaami,
susara to mera nu kah sai ya bolai mere syaahami,
aisa jhaada maar de
kaadah ke bhoot lugaaiyaan ke logon me baand den
baalaaji chaala paad de...
tere naam ki jyot jagaai peshi aavai sai
shayaane bhooton ki baaba na paar basaavai sai
inaka byot bigaad de
kaadah ke bhoot lugaaiyon ke logon me baand den
baalaaji chaala paad de...
sankat bairi jor ajamaavai maindukh paai ho
tere bhavan me baala ji manne marji laai ho
do ye sote gaad de
kaadah ke bhoot lugaaiyon ke baad de
baalaaji chaala paad de...
ashok bhagat ne baalaaji bas tera sahaara sai
laal langote vaale aaja jag dukh pa rahaya sai
dukh bachchya ka jhaad de
kaadah ke bhoot lugaaeeya ke logon me baad de
baalaaji chaala paad de...
baalaaji chaala paad de kaadah ke bhoot lugaaiyon ke logon me baand den
और मनमोहक भजन :-
- छोटा सा बालाजी
- बाबा मेरा ये मेहंदीपुर वाला
- सिया जी से पूछ रहे अंजनी के लाला
- मेरे वीर हनुमान प्यारे प्यारे
- दुनिया के मालिक को भगवान कहते है
- तुम्हारी जय हो वीर हनुमान
- सुन लेना तु पुकार
- लाल लंगोटे वाला मेरा यार है
- होली खेले अंजनी के लाल
- लंका में डंका बजने आया बजरंग
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें एवं किसी भी प्रकार के सुझाव के लिए कमेंट करें।
अगर आपको यह भजन अच्छा लगा हो तो कृपया इसे अन्य लोगो तक साझा करें।